KampanjeHandelshøyskolen BIStarcom og Los & Co går igjen sammen og lanserer i høst seminarrekken «Nye spilleregler i en ny hverdag og medie- og kommunikasjonsbransjen» – et tema som var innlysende da Kampanjeskolen skulle planlegges etter et merkelig halvår.

For hva i all verden skal en bedrift gjøre når en flombølge av smitte, nedstenging og massivt fall i omsetning treffer? Lærdommen så langt er at selv om viruset og konsekvensene traff Norge og andre land hardt, fikk det høyst ulike følger for bedriftene. Alle måtte omstille seg, men der noen måtte permittere, måtte andre håndtere et enormt trykk på kundeservice eller ansette i hopetall for å fylle varehyllene.

Til høsten deles erfaringer fra denne og andre kriser når Kampanje, Starcom, Los & Co og Handelshøyskolen BI avholder tre halvdagsseminarer om forbrukeratferdkrisekommunikasjon og omstilling.

Gjentar suksessen

I år blir sjette gangen at Kampanje avholder Kampanjeskolen-seminarene og medieselskapet har dermed tatt et av sine mest faglige tunge, redaksjonelle konsepter over i en fysisk verden og ut i kurs- og konferansesammenheng.

- Det er et hav av konferanser der ute, men vi ønsker å fylle opp den faglige verktøykassa til de som deltar og vi ønsker å være konkrete og dele på læring og erfaring slik at du du blir bedre i jobben din når du kommer tilbake på kontoret, sier kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik.

Det første arrangementet avholdes 15. september, mens de to neste finner sted i oktober og november.

Også Handelshøyskolen BI er med på en ny runde og professor ved Institutt for markedsføring ved BI, Lars Erling Olsen, mener både forskning og næringsliv har behov for å møtes på nye arenaer som Kampanjeskolen.

- Formålet med Kampanjeskolen er å få en faglig oppgradering og å bli en moderne markedsfører og det som gjør Kampanjeskolen så unik er at vi har ulike perspektiver. Vi er mediebyrå, vi er reklamebyrå og vi er selvsagt også med fra akademia, sier Olsen.

Dette er temaene i årets Kampanjeskoler


Kampanjeskolens tre halvdagsseminarer er satt sammen for å gi deltakerne et så godt og bredt bilde som mulig. Derfor tilbyr vi 30 prosent rabatt ved påmelding til alle tre seminarene. Send en e-post med navn og faktureringsinformasjon til event@kampanje.com for å få pakkepris og 30 prosent rabatt (totalt 3139,- eks. mva for alle tre seminarene).

Seminarene gjennomføres på Vika Kino. Det vil også være mulig å følge seminaret digitalt dersom man ønsker det. Vi følger til enhver tid de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, og endringer kan dermed forekomme. Her er noen av tiltakene vi gjør:

  • Salen som vanligvis tar 256 deltakere, vil maksimalt fylles opp med 90 deltakere.
  • Vi har lengre pauser enn vanlig for å sikre at alle kommer seg trygt inn og ut av lokalet.
  • Antibac etc. blir utplassert rundt i lokalet.


Les mer om Kampanjeskolens tre seminarer her