På Merkevaredagen 7. mars kan du bli med oss på en reise ledet av fremtredende tenkere innenfor markedsføring og merkevarebygging. Blant foredragsholderne får du møte Holden Bale og Aris Theophilakis, som vil gi oss analytisk klarhet og kreativ innsikt.

Se hele programmet her!

Holden Bale: En vekststrategi for fremtiden

Fra New York får vi besøk av Holden Bale, Global Head of Experience & Commerce hos Dentsu/Merkle. Han har bred erfaring innen digital transformasjon og arbeid med globale giganter som Verizon og Spotify. 

I sitt foredrag vil Bale utforske den neste æraen av digital transformasjon, avmystifisere AI-drevne endringer, og presentere et veikart for hvordan virksomheter kan oppnå lønnsomhet og bærekraftighet. Hans tilnærming er ikke bare teknologisk; det handler om å skape en kultur som fremmer langsiktig suksess.

Aris Theophilakis: Den kreative strategen

Aris Theophilakis, rådgiver i NOSLEEPTILLBROOKLYN og styremedlem i Palmesus, har satt sitt preg på den kreative industrien verden over. Fra København til Singapore, har hans arbeid med byråer som Ogilvy og J. Walter Thompson presset grensene for hva som er mulig innen markedsføring.

Aris Theophilakis, vil utfordre oss til å tenke større med sin presentasjon «Den inkrementelle fella». Der vi kan få MYE bedre, velger vi ofte bare LITT bedre fordi investeringen krever færre avvik. Og avvik er den store trusselen i de fleste organisasjoner. Aris sin utrettelige jakt på innovasjon har bevist at det å omfavne kompleksitet ikke bare er mulig, men at det kan drive frem revolusjonerende innovasjon.

Kontrasten som driver innovasjon

Mens Bale gir oss innsikt i hvordan merkevarer kan utnytte teknologi for å forutsi og forme fremtiden, oppfordrer Theophilakis oss til å utvide vår kreative horisont. Det er deres kombinerte visdom – Bales analytiske klarhet og Theophilakis' kreative innsikt – som vil ruste oss til å bygge merker som ikke bare overlever, men blomstrer i morgendagens marked.

I tillegg til Holden og Aris møter du 13 andre eksperter fra inn- og utland på Merkevaredagen 7. mars – se hele programmet her.

Med mange dyktige foredragsholdere på scenen er vi sikret en reise som ikke bare inspirerer, men også utruster oss med de verktøyene vi trenger for å bygge robuste, levende og fremtidsrettede merkevarer.

Les mer om Merkevaredagen 2024 her!