I en sterk konkurransedrevet verden stilles det enda større krav til produktene man tilbyr, og forbrukerne er mer bevisste enn før. Hvordan skal man lykkes best mulig i dette komplekse bildet?

På «Kundeopplevelsesdagen» 9. februar har vi samlet en rekke dyktige mennesker som til sammen har flere tiår med erfaring. De har jobbet med svært mange og ulike kunder og innehar en unik kunnskap som de vil dele med oss denne dagen.

Saara Keranen og Trine Wandsemb-Troye, som begge er Senior Business Designere i Forte Digital, er to av disse. De kommer til «Kundeopplevelsesdagen» for å holde innlegget «Levedyktige forretningsmodeller krever en jordnær tilnærming». Saara og Trine vil vise hvordan de jobber med business design gjennom en realistisk tilnærming til faget. De vil gi deg verktøyene til å snu og skru i din organisasjon slik at dere finner attraktive og levedyktige forretningsmodeller.

Etter foredraget vil du sitte igjen med hvordan man tar business design fra buzzord til praksis, hvordan business design kan bidra til at din organisasjon lykkes enda bedre, og ikke minst hvordan du kan bruke business design for å utforske nye, levedyktige forretningsmodeller og tjenester.

Trine har 10 års erfaring fra konsulentbransjen. Hun trives best når fokuset er på kvalitet, innovasjon og verdiskapning. Trine jobber i krysningspunktet mellom strategi og design, og synes det er mest moro når hun må vri hodet rundt komplekse problemstillinger. Saara har bred erfaring som designer, spesielt i ingeniørprosjekter innen ulike industrier, og trives best i krysningspunktet mellom mennesker, teknologi og organisasjon.

Produkt-ledet vekst er en vekststrategi med økende popularitet. Strategien snur bordet og flytter realiseringen av forretningens viktigste KPIer direkte inn i selve produktet. Samtidig redefineres kravene til brukeropplevelse og vi må tenke helt nytt på hvem vi lager produktet for, og hvilke problemer som må løses for en lengre liste av brukere.

Dette er det Per Andreas Alnes, Head of Product Management i NoA Ignite, vil snakke om i sitt foredrag «I produkt-ledet vekst er brukeropplevelse konge!». Her vil du sitte igjen med mye nyttig læring som hva egentlig en Product-Led Growth strategi er? Hvordan må vi tenke nytt rundt bruker og kundeopplevelse når vi går for Product-Led Growth, og ikke minst hva er egentlig sammenhengen mellom produkt, UX og CX?

Til daglig hjelper Per Andreas kundene å skape forretningsverdi gjennom å løse problemer som verdt å løse for sine kunder. Han har de siste 15 årene jobbet med tverrfaglig problemløsning i ulike teknologiselskaper, og har innehatt produktleder-roller både i start-ups, RiksTV, Telia og Vipps.

Økt bruk av sykkel er et av de beste grepene folk kan ta for å redusere sitt miljøavtrykk. Elektriske lastesykler kan erstatte mellom 50-70% av daglige transportreiser, men likevel er adopsjonen lav. Hvordan kan vi endre dette? Det skal Cathrine Movold som er daglig leder og Kari Anne Solfjeld Eid som er kreativ leder og leder for produkt- og tjenesteutvikling i Whee.no fortelle om i sitt innlegg «Tjenestedesign og kundeopplevelse for grønn hverdagstransport».

I foredraget får du vite hvordan Whee! har designet en tjeneste fra topp til bunn. Her får vi innsikt i forretningsmodell, viktigheten av digitale, fysiske og menneskelige kontaktpunkter for å senke barrierer, og hvordan fjerne friksjon og øke motivasjon til å bruke sykkel i hverdagen.

Cathrine Movold har lang erfaring innen brukersentrisk innovasjon og realisering av nye forretningskonsepter, og har tidligere vært CXO i Making Waves, leder av Finstart Nordics innovasjonslab, produktleder i Sony Mobile og rådgiver tilknyttet Æræ Strategic Innovation. I 2020 investerte Cathrine i Whee! og tok rollen som styreleder, og siden januar 2022 har hun vært daglig leder i selskapet. Kari Anne Solfjeld Eid er designer og serie-entreprenør. Kari Anne grunnla i 2017 designbyrået Hoi! som utelukkende jobber med bærekraftige prosjekter. I tillegg har hun vært UX lead hos Ruter og lead for utviklingen av NAF Mov. 

Dette er bare noen av temaene du får høre om denne dagen, se hele programmet for Kundeopplevelsedagen 2023 her!     

Velkommen til en lærerik, inspirerende og fremtidsrettet dag 9. februar på Grand Hotel!

Les mer om "Kundeopplevelsesdagen 2023" her!

 

Masterclass med keynote dagen før

Marco Spies er én av 19 foredragsholdere på «Kundeopplevelsesdagen 2023» 9. februar. Dagen før holder han en eksklusiv masterclass for 30 personer på Grand Hotel i branded interactions.

8. og 9. februar kan du med andre ord få oppleve to fulle dager med læring og inspirasjon om kundeopplevelser, merkevarer og design!

Meld deg på både masterclassen og konferansen for 9.000,- til sammen! Send en mail til event@kampanje.com med deltakerinformasjon, så sørger vi for at du får rabattert pris.

Les mer om "Masterclass: Branded Interactions" her!