På konferansen «Influencer & SoMe Marketing i 2023» bringer Kampanje sammen noen av bransjens mest fremtredende eksperter på Influencere og SoMe. 18. oktober samler vi 15 eksperter på scenen på Hotel Continental for å dele innsikt, trender og strategier som vil revolusjonere din digitale tilstedeværelse både i sosiale medier og ved å bruke influencere. 

Til å starte dagen får vi igjen besøk av Opinions UNG-ekspert Vilde Vågsland. Vilde presenterer rykende fersk innsikt fra Opinions UNG2023-rapport, og gir deg en dypere forståelse av hva den yngre generasjonen tenker og forventer i dagens digitale verden.

Betyr AI slutten for innholdsprodusenter?

AI er for tiden på alles lepper og «alle» lurer på hvordan de kan utnytte denne teknologien som konkurransefortrinn for seg og sin virksomhet. Derfor har vi invitert Paul Grønseth som er partner og seniorkonsulent i Rocket med lang fartstid innen markedsføring, til å holde innlegget «Hva er greia med AI og innhold?». For vil AI-generativt innhold bli slutten for alle innholdsprodusenter? Eller er AI-innhold bare tynt og generisk? Kan vi sette to streker under noen av disse uttalelsene, eller er sannheten et sted imellom? 

Paul har i en årrekke eksperimentert med AI-generert innhold. Hvor må vi våkne opp, og hvor kan vi senke skuldrene? Og hvordan legger vi opp arbeidet vårt nå og videre i et oppdatert tech-landskap som er lagt øde i morgen? Dette og mer skal Paul lose oss gjennom når han gir oss en forståelse av begrensninger og muligheter med nåværende AI-teknologi, en bedre forståelse av Chat GPT, og ikke minst noen lure tanker å ha i bakhodet for tiden som kommer, og hvordan du kan bruke det til din fordel.

Les mer om konferansen "Influencer & SoMe Marketing i 2023" her!

Back to basics – organisk trafikk gjelder fortsatt!

Selv om vi ser fremover på ny teknologi, må vi ikke glemme de grunnleggende suksessfaktorene for å lykkes med sosiale medier. Vi har derfor fått Miriam Schjetlein, Innholds- og sosiale medier-sjef i Kreative Ideer til å holde innlegget «Derfor bør du bry deg om organisk trafikk».

Miriam går gjennom de 6 vanligste feilene mange gjør når det kommer til organisk spredning av SoMe-innhold og vil gjennom foredraget vise hvordan du lykkes med organisk trafikk. Hun vil også fortelle om hvordan du jobber strategisk med utnyttelse og gjenbruk av det gode videoinnholdet - og hvordan du kan skape stor organisk trafikk på tvers av sosiale medier.

Til å lede oss trygt gjennom dagen er vi så heldige å få med oss gründer og daglig leder i Team Tomorrow Nikolai Mathisen.

Som om ikke disse dyktige folka var nok, får vi også besøk av disse 11 ekspertene for å dele av sine kunnskaper og erfaringer: 

  • Takin Kroop fra Polestar: Deler ekspertise i effektiv markedsføring i sosiale medier, spesielt på Facebook og Youtube.
  • Mats Lyngstad fra inzpire.me: Deler hemmeligheten bak vellykket TikTok-markedsføring.
  • Stine Næss Hartmann fra Chili Media: Forteller deg hvordan du lykkes på Instagram... uten å jobbe deg i hjel!
  • Frida Marie Grande: Gir deg nøkkelinnsikt om influencer marketing fra influencerens perspektiv.
  • Julie Rasmussen Solli fra Thommesen: Deler 5 juridiske fallgruver og hvordan du kan unngå dem.
  • Cecilie Sørum Eriksrud fra Max Social: Forteller historien om influencer marketing i Norge og nøkkelen til effektiv influencer marketing.
  • Thomas Moen: Gir deg oppskriften på vellykkede samarbeid med influencere etter 18 år i bransjen.
  • Iben Middelthon Tjessem og Gunhild Gaara: Deler hemmeligheten bak suksessen til Kristianias Challenge og hvordan du kan treffe Gen Z.
  • Alexander Grimstad fra Smood Social: Gir deg byråperspektivet på influencer-samarbeid og målbare resultater.
  • Hans-Petter Nygård-Hansen: Utforsker den fascinerende verden av syntetiske influencere og deres potensielle konsekvenser.


Velkommen til en dag spekket med interessante foredrag, mingling og deilig lunsj i hyggelige omgivelser på Hotel Continental 18. oktober!

Les mer om konferansen «Influencer & SoMe Marketing i 2023» her!