2022 har vært et innholdsrikt år for Kampanje Event med 14 avholdte kurs og konferanser, som til sammen har samlet rundt 2500 deltakere fra 700 ulike bedrifter.

I disse dager planlegger vi kurs- og konferanseåret 2023, og her er det allerede mye spennende på programmet! Vi får et gjensyn med etablerte konsepter, og prøver ut noen nye som vi ser det er etterspørsel etter i markedet.

Ta en titt på arrangementene for første kvartal under, og klikk deg inn på hvert enkelt for å se programmene og foredragsholderne som er bekreftet.

Content Marketing-dagen 2023

26. januar er det klart for en av Kampanjes største konferanser, nemlig «Content Marketing-dagen 2023»! På Grand Hotel denne dagen får du inspirasjon og påfyll med inspirerende foredrag fra inn- og utland. Konferansen har vært utsolgt hvert år siden oppstarten i 2015, og det kan med andre ord være lurt å sikre seg billett tidlig.

Les mer og meld deg på Content Marketing-dagen 2023 her!

Employer Branding 2023

31. januar ønsker vi velkommen til et halvdagsseminar om Employer Branding på Vika kino! Her lærer du å tiltrekke, engasjere, motivere og beholde ansatte, og ikke minst hvordan du bygger et sterkt employer brand. Dette er tredje gangen vi arrangerer dette seminaret, etter svært gode tilbakemeldinger fra de to foregående gangene.

Les mer og meld deg på Employer Branding 2023 her!

Masterclass: Bærekraft i merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon

1. februar arrangerer vi en masterclass om bærekraft i merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon på Hotel Continental. I tillegg til kursholder Petter Gulli får vi besøk av Sunneva Kilsti fra Opinion og innsikt i deres «Forbruker- og bærekraftrapport» fra 2022. Gunstein Instefjord fra Forbrukerrådet vil også komme og fortelle hvorfor de har opprettet grønnvaskingsprisen.

Les mer og meld deg på masterclass i bærekraft her!

Masterclass: Branded Interactions

8. februar får vi besøk av grunnleggeren av det tyske design- og innovasjonsbyrået think moto, Marco Spies. Dette er en unik mulighet for å få en hel dag med læring og diskusjoner med en av Europas skarpeste på feltet!

Les mer og meld deg på masterclass i branded interactions her!

Kundeopplevelsesdagen 2023

9. februar gjentar vi «Kundeopplevelsesdagen» etter en utsolgt konferanse med supre tilbakemeldinger tidligere i år som «Energigivende og innholdsrikt seminar, hvor man ikke bare skryter av gode løsninger, men forteller om veien dit». Velkommen til en dag med kundeopplevelser i fokus på Grand Hotel!

Les mer og meld deg på Kundeopplevelsesdagen 2023 her!

PS, 8. februar holder vi en eksklusiv masterclass i kundeopplevelser med det tyske byrået think moto. Les mer om dette her!

Merkevaredagen 2023

16. mars er «Merkevaredagen» tilbake på Grand Hotel – én av Kampanjes største konferanser som har blitt gjennomført i en årrekke. Hele 96 prosent av deltakerne i 2022 ville anbefale konferansen videre! Konferansen har vært utsolgt hvert år siden oppstarten, og det kan med andre ord være lurt å sikre seg billett tidlig.

Les mer og meld deg på Merkevaredagen 2023 her!

Vi takker for 2022, og håper å se deg til neste år på ett eller flere av våre kurs og konferanser! Og du? Nå får du early bird-pris til samtlige av arrangementene våre i 2023!

Sjekk ut alle eventene våre her!