6. oktober er det klart for tredje utgave av det populære halvdagsseminaret Content-brunsj på Vika Kino. I likhet med tidligere blir seminaret arrangert av Kampanje Event og tidligere Redink – nå Hyperredink. Denne gangen er det på tide å løfte blikket og se litt fremover.

Vi har samlet to (og en halv) grunner til at du bør ta turen på nettopp denne konferansen:

1. Hvor er egentlig folk?

Tik-Tok? Facebook? Snap? Reddit? Instagram? Lineær-TV? YouTube?

Vet du hvor målgruppa di befinner seg?  Kanalvalgene er nærmest uendelige, men heldigvis finnes det noen som har oversikt over hvor de ulike målgruppene faktisk befinner seg. På Content-brunsjen kommer nemlig daglig leder i Ipsos Norge, Nathalie Warembourg, for å snakke om trendene og dele helt ferske tall om bruk av SoMe, streaming, podkast og influencere.

Mange har integrert et løp med kontinuerlig forbedring når det kommer til innholdet i kampanjene sine – men kanskje det er på tide å gjøre det samme med kanalvalgene?

Lyst til å bli oppdatert på kanalene? Meld deg på Content-brunsjen her!

2. Bør vi prøve noe nytt?

Med foredrag om alt fra chattebotter og podkast til hvordan man kan ta i bruk rollespill som kanal, får du garantert løsninger og muligheter du kan la deg inspirere av – uansett bransje eller budsjetter.

I faget vårt generelt, og i dagens marked spesielt, er det viktig å jobbe for å utvikle markedsføringen. Det kan handle om enkle grep som å endre litt på hvordan man snakker til kundene – eller om å ta i bruk helt nye teknikker.

Nye løsninger kan imidlertid være litt skumle – og derfor har vi hentet inn foredragsholdere som har gått opp stien og gjort mange av feilene. Nå deler de sine beste tips slik at du kan være tryggere på veivalget.

Lyst til å lære nye grep og teknikker? Meld deg på Content-brunsjen her!

2,5. Hva skal jeg spise?

Grunnleggende behov er også behov. På Content-brunsjen får du både digg frokost, ferskbrygget kaffe og skikkelig gode kanelboller. Og selvfølgelig mulighet for å diskutere fag med kolleger og konkurrenter fra hele bransjen.

Lyst på en god (og lærerik) brunsj? Meld deg på konferansen her! 

 

NB! Vi følger til enhver tid de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, og endringer kan dermed forekomme. Her er noen av tiltakene vi gjør:

  • Salen som vanligvis tar 256 deltakere, vil maksimalt fylles opp med 96 deltakere.
  • Vi har lengre pauser enn vanlig for å sikre at alle kommer seg trygt inn og ut av lokalet.
  • Antibac etc. blir utplassert rundt i lokalet.