Merkevaredagen 2021 blir produsert mer som en tv-sending med korte foredrag, case-presentasjoner, intervjuer og sofaprat, som du kan se når og hvor du vil i tidsrommet 23. til 25. mars.

- Vi fikk meget gode tilbakemeldinger på produksjonen og måten vi valgte å avholde Content Marketing-dagen 2021 på tidligere i februar. I undersøkelsen vi sendte ut i etterkant kom det frem at hele 95 prosent av deltakerne ville anbefale konferansen videre. Derfor går vi for den samme formelen her, sier kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik.

På den måten kan man dele opp konferansen, og se den når og hvor man vil i løpet av de tre dagene i slutten av mars.

- Vi har blant annet erfart at mange liker å kunne se og ta notater samtidig, stoppe og ta pauser når det passer, samt se sekvenser om igjen, fortsetter Tenvik.

Se programmet til Merkevaredagen 2021 her.  

Programlederduo fra Telia og Kitchen

Vi er så heldige å få med to meget dyktige travere som programlederduo for konferansen: Camilla Forberg er merkevare- og markedsdirektør i Telia, mens Haakon Dahl er daglig leder i Kitchen, og sammen skal de oppsummere konferansen underveis.

- Vi kunne ikke bedt om noen bedre enn Camilla og Haakon til å spre av sin kunnskap og lose oss gjennom de ulike delene av konferansen, sier Nina Gade Tenvik.

Merkevaredagen 2021 er nemlig delt opp i fire deler, hvor hver del består av flere både foredrag og case-presentasjoner, før de oppsummeres av programlederduoen:

  • Del 1: Merkevarestrategi og merkevarebygging
  • Del 2: Forbrukere, atferd, holdninger og påvirkning
  • Del 3: Hva må du tenke på i 2021 for å unngå ditt «Kodak moment»?
  • Del 4: Kommunikasjon, trender og effekter


Les mer om Merkevaredagen 2021 her!