Jobber du med markedsføring eller driver du nettbutikk? Da bør du lese videre!

9. februar inviterer nemlig Metro Branding og Kampanje til et halvdagskurs på Grand Hotel med plass til 50 deltakere. På kurset «Synlighet i Google – organisk og betalt» lærer du om samspillet mellom godt innhold, søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM).

Kursholderne er to av bransjens skarpeste og mest engasjerte på feltet:

Kim Nygaard brenner for god digitalkommunikasjon som fører til digital synlighet og effekt for kundene. Han jobber i skjæringspunktet godt innhold og distribusjon. For hva er vel godt innhold verdt hvis ingen ser det? Kim er en erfaren foredragsholder, som får særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform.

Maren Qvale har jobbet med performance marketing siden før performance marketing ble et eget fag. Hun utviklet tidlig en interesse for hvordan pris, bilde, tekst og andre digitale uttrykk påvirker brukeratferd og kjøpemønster på nett. Maren hjelper bedrifter med å øke synlighet og konvertering. Til det bruker hun digitale virkemidler som SEO, SEM, CRO, sosiale medier og displayannonsering via programmatiske plattformer.

Sammen skal Kim og Maren hjelpe deg med å forstå viktigheten av å skape godt innhold som svarer til det kundene dine søker etter. Du lærer om innhold, metadata, søkeordsanalyser og nyttige metoder for å lykkes med bedre synlighet i Google. Vi tar også en titt på Google Ads, muligheter som finnes og hvordan du setter opp kampanjer.

NB, kurset er nå fullt! Ønsker du å sette deg på venteliste? Send en epost til event@kampanje.com, så tar vi kontakt dersom det dukker opp en ledig plass. Dersom det er mange som melder sin interesse, så setter vi opp et ekstra kurs til våren.

Les mer om kurset og meld deg på her!