Markedsføring og kommunikasjon blir bare vanskeligere og vanskeligere i en mer og mer fragmentert hverdag. Det dukker stadig opp nye kanaler, nye annonseløsninger, nye distribusjonsmuligheter, mer data og innsikt man skal forholde seg til, og nye markedsføringsdisipliner som influencer marketing og content marketing. For en stakkars markedsfører, som skal bygge og forvalte en merkevare, kan en nesten bli svimmel av mindre.
 
Med dette bakteppet så «Merkevaredagen» dagens lys for noen år siden. Konferansen er på rekordtid blitt svært populær, og har trukket fulle hus år etter år siden starten. Det var åpenbart at det var et behov for å tre litt tilbake i mylderet av nye kanaler og muligheter, for på den måten se nærmere på hvordan man bygger en suksessrik merkevare, og forvalter denne på best mulig måte. 
 
I år har vi lykkes i å få Mark Ritson som konferansens hovedforedragsholder, og det er vi naturlig nok veldig stolte av. Ritson er en svært ettertraktet foredragsholder og foredragene hans er alltid underholdende, tankevekkende, frittalende og for noen, provoserende. For de som allerede kjenner Ritson gjennom hans mange publiseringer i Marketing Week, blir det nå mulig å oppleve ham live på Grand Hotel 5.mars.
 
I tillegg til Mark Ritson finner du andre ledende merkevarebyggere i årets program:
 
Kom og hør blant andre Trond Bentestuen, administrerende direktør i Rema 1000, Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia, Linn Børke, partner i Askeladden, Thina Saltvedt, sjefanalytiker i Sustainable Finance i Nordea, Monna Nordhagen, partner iMars Brand Strategy, Geir Lunde, markedssjef i Byggetorget/Byggeriet, Alf Bendixen, merkevarerådgiver i Big Blue og Sten Bråthen som til daglig er strategidirektør i Mediacom.
Markeds- og kommunikasjonssjef i PwC:

- Jeg prioriterer å få med meg Merkevaredagen.

Henrik Lervold, markeds- og kommunikasjonssjef i PWC, begrunner sin tilstedeværelse på «Merkevaredagen» slik, etter å ha gjestet flere av de foregående konferansene:  
 
- Merkevaredagen er for meg en av få konferanser jeg prioriterer å få med meg fordi jeg møter likesinnede til gode diskusjoner om hvordan skape merkevarehistorier som skiller seg ut. Det er rett og slett et event hvor man får en liten shot med inspirasjon, påfyll og tid til å tenke litt lengre tanker, sier Lervold.
 
Gerd Stilloff Løland er leder for marked og kommunikasjon i mobilselskapet Dipper. Hun kommer også til Merkevaredagen og gleder seg til flere av de allerede annonserte foredragene:
 
- Jeg gleder meg til å delta på Merkevaredagen, og spesielt til foredraget med Linn Nærup Børke fra Askeladden. Askeladden har imponert meg med nye konsepter som løser folks hverdagsproblemer, og jeg ser fram til å lære hvordan de tenker. Jeg ser også fram til Thina Saltvedts foredrag, for vi markedsførere har et felles ansvar i å bygge troverdige, bærekraftige merkevarer, sier hun.
 
Vi håper å se deg og dine kollegaer på «Merkevaredagen» 5. mars! Du kan lese mer om programmet og melde deg på her, men vent ikke for lenge da nesten halvparten av billettene allerede er solgt.
 
Velkommen til en innholdsrik dag i merkevarebyggingens tegn!
 

Les mer om konferansen og meld deg på her!