På Kampanjes store konferanse ”Merkevaredagen 2019” løftes blikket opp av verktøykassa og mot hvordan man bygger hele huset, gjennom spennende foredrag og caser. 

- I en tid da alt handler om teknologi er det avgjørende at vi ikke mister fokus på det fundamentale i det vi driver med, nemlig å bygge og forvalte sterke merkevarer, sier Peder Mittet. 

Årets konferanse finner sted på Grand Hotel 7. mars. Her kommer foredragsholdere fra inn-og utland som vil snakke om ulike aspekter ved hvordan man kan lykkes som merkevare i morgendagens marked som kjennetegnes av flere kanaler, digitalisering og nye målgrupper som er opptatt av blant annet bærekraft og kundeopplevelse.

Petter Gulli, kreativ leder og partner i Good Morning, er én av foredragsholderne som står på scenen 7. mars. Med sitt foredrag ”Markedsføring i bærekraftens tid” vil han ta for seg denne nye målgruppen. 

- 6 av 10 norske forbrukere sier at bærekraft påvirker hva de kjøper, likevel sover mange markedsførere i timen. Merkevarer som tidlig nok tar konsekvensen av det grønne skiftet vil bli fremtidens vinnere, sier Gulli om utgangspunktet for foredraget han skal holde på Grand Hotel.

 For å lykkes i fremtiden er man nødt til å ta målgruppens krav til merkevaren på alvor. Her kommer man ikke unna å bygge en sømløs kundeopplevelse hvor merkevareløftet leveres gjennom alle berøringspunktene kundene har med virksomheten. Dette er temaetdirektøren for kundeopplevelse i KPMG, Yngve Fjell, vil ta opp i sitt foredrag på Merkevaredagen.

- Å bygge merkevare er viktigere enn noensinne. Vi lever i en digital verden der kundene har større valgmuligheter og innflytelse enn før, og skillet mellom merkevarebygging, markedsføring og kundeopplevelse viskes ut. Jobben blir ikke enklere når vi vet at det som kunden verdsetter i dag kanskje er noe annet i morgen, sier Fjell

Både Petter Gulli og Yngve Fjell møter du på Merkevaredagen 2019. I tillegg kommer Elisabeth Taranger, CEO i Marketing Clinic, for å snakke om hvordan innsikt om trender kan gi økt treffsikkerhet i morgendagens marked. Den bestselgende forfatteren og foredragsholderen, Carla Johnson, kommer og holder sitt foredrag ”Rethink Marketing”. Mikkel Lassen Ellingsen, advokat og rådgiver i Bryn Aarflot, kommer og gir et innblikk i merkevarebygging for juss-dummies. I tillegg kommer Alf Bendixen og presenterer 10 utbredte myter om merkevarebygging. Til slutt får du høre CMO i Synsam og vinneren av årets markedssjef i Sverige, Michael Grimborg, gi innblikk i hvordan de skapte en ny forretningsmodell for å rigge seg for fremtiden.

Det blir med andre ord et program spekket med spennende foredrag på Grand Hotel 7. mars. En deltaker som prioriterer Merkevaredagen i myldret av konferanser er Henrik Haakestad Lervold, Head of marketing and communication i PwC.

- Merkevaredagen er en prioritert arena for meg fordi den gir innsikt, inspirasjon, ideer og relasjoner, sier Haakestad Lervold.

Velkommen til en innholdsrik dag på Grand Hotel 7. mars!

Sjekk ut programmet til Merkevaredagen her