- Tiden går, Olsenbanden og Gjensidige består, sier juryen i Sølvfisken-kåringen. Sølvfisken går til Gjensidiges reklamefilm der tre de bandemedlemmene spiller en sentral rolle.

Ingen av hovedrolleinnehaverne lever lenger, men Olsenbanden dukket likevel opp i Bjørvika i en splitter ny reklamefilm for Gjensidige. De har inngått en treårig avtale med Nordisk Film Production som gir Gjensidige eksklusive rettigheter til bruk av klipp og andre elementer fra Olsenbanden-filmene i det norske markedet.

- Gjensidige har i mange år har kommunisert at de deler ut utbytte, men dette er kanskje den mest tydelige og sjarmerende måten de har gjort det på. Gjennom smart bruk av teknologi lykkes de å ta Olsenbanden tilbake til Bjørvika i 2014 og fortelle en historie som går hjem hos folk. Banktyver, som møter et tomt hvelv, fordi pengene er gitt til folket tydeliggjør Gjensidiges usp som finansinstitusjon og differensierer dem fra sine konkurrenter, sier juryen.

Filmen var en del av en større kampanje som ble løst av konstellasjonen Ernö og Hyper.

Vinnerfilm: Gjensidige «Olsenbanden»

Team:

Tekst: Dagmar Kollstrøm og Ulrik Solem Waagsether

AD: Trond Vestengen og Sindre Veseth Foss

Rådgiver: Odd Rune Farsund

Prosjektleder: Anita Dahling Almvik

Produksjonsselskap: Pravda ved Erik Schøien

Regissører: Mikkel Sandemose

Produsent: Erik Schøien

Produksjonsleder: Morten Archer Bugge

Annonsørkontakt: Anne Margrete Børjesson

Les mer og se filmen: Gjensidige gjenoppliver Olsenbanden