Lerum og MK Norway jobbet sammen fra 1979 til 2007. Etter et syv års opphold der Lerum har jobbet med Kitchen og Bates, skal selskapene igjen samarbeide. MK Norway overtar hele kontoen til saft- og syltetøyprodusenten.

- Vi er både stolte og takknemlige for at Lerum har vist oss denne tilliten. Lerum leverer ekte norske ikonprodukter på linje med Kvikk Lunsj og Brunost, så her hviler et stort ansvar på våre skuldre. Samtidig er det fantastisk spennende å få jobbe med produkter så mange mennesker har et nært og kjært forhold til, sier Einar Rustad Nilssen, kundedirektør i MK Norway.

Markedssjef Cecilie Garfalk i Lerum begrunner valget av MK slik:

- Vi har ambisiøse målsetninger for Lerum, både på salg, innovasjon og for assosiasjonene til merket. Valget falt på MK Norway fordi de kan vise til svært sterke resultater innen dagligvare, og ikke minst fordi de som oss er opptatt av innsiktsdrevet kommunikasjonsarbeid på merkenivå, sier hun.

Deres første oppdrag for Lerum er en reklamefilm for relanseringen av Leru Solbærsirup.

- Solbærsirup er på mange måter hjørnesteinsproduktet hos Lerum. Et av de produktene som ble lansert rett etter starten i 1907, var nettopp Lerum Solbærsirup, så det er klart at det var med en god dose ærbødighet vi tok fatt på denne oppgaven. Det er en utfordrende balansekunst å ivareta så mye historie og tradisjon samtidig som man moderniserer og revitaliserer et slikt merke. Men vi tror og håper vi har løst det på en fin måte, sier Rustad Nilssen.