Ørnulf Johnsen starter i Anorak som et ledd i styrkingen av seniorkompetansen i byrået, som nå er en del av The North Alliance.

- Med Ørnulf har vi sikret oss en av de dyktigste kommunikasjonsplanleggerne og strategene i Norden. Referanselisten er lang, men hans erfaring med større merkevarer med internasjonalt tilsnitt blir ekstra verdifull for oss i Anroak og NoA, sier byråleder Torgeir Vierdal i Anorak.

Ørnulf kommer fra Publicis, og har jobbet med merkevarer som Coca-Cola, McDonald´s, Telenor, Carlsberg og Norwegian. Han tidligere vært konsulent i Try og har ledet Naked Communication i Norden og Sentral-Europa fra 2005 til 2012.

- I tillegg til å bidra til utviklingen i Anorak vil Ørnulf arbeide hos &Co i København og med forretningsutvikling på tvers av NoA. Vi kommer til å fortsette med å finne de beste personene som kan bidra til å styrke Anorak og NoA i alle ledd, sier Vierdal.

- Jeg har hatt gode samtaler med Anorak og The North Alliance, og har møtt flinke folk med ambisjoner, og ledere med dyp forståelse for hva kundene krever i et marked under stor omstillin, sier Johnsen.

- Den mye omtalte bransjeglidningen er jo på mange måter forretningsideen til NoA, og med Anorak som nytt familiemedlem er bestanddelene teknologi, kreativitet og forretningsforståelse satt usedvanlig godt sammen. NoA er en forretningside jeg ønsket å bli en del av, og Anorak gir meg en plattform hvor jeg forhåpentlig kan bidra til vekst hos så vel annonsører som byrået.