SMFB har de siste årene markert seg med internasjonale kunder som Diesel og Geox, men nå får reklamebyrået enda mer italiensk mote på kundelisten. Det italienske motehuset Max Mara har nemlig bestemt seg for å la byrået utvikle sin kommunikasjon fremover og dermed kan SMFB plusse på enda et italiensk motemerke i porteføljen av kunder. 

I første runde er det accessories-delen til motehuset SMFB skal hjelpe bistå med når Max Mara skal utvikle nye kampanjer.

- Dette er en fantastisk spennende mulighet for oss. Vi syntes det var utrolig gøy å bli invitert med i pitsjen, før sommeren, og selv om noen av oss måtte ofre store deler av ferien var det verdt det, sier byrådirektør Kristian Kristiansen i SMFB til Kampanje.

- Hva skyldes denne italienske forkjærligheten for SMFB?

- Man kan si at SMFB har knekket koden for å kunne levere det de italienske motehusene vil ha. Vi forstår den verden de lever i og hva som skal til for å lykkes.  Dette kombinert med norsk, hardtarbeidende SMFB-ånd, gode ideer og digital kompetanse, leverer vi kvalitetsreklame. Italienere er opptatt av god kvalitet vet du, sier Kristiansen.

Moteslave: Kristian Kristiansen i SMFB foran butikken til deres nye kunde, det italienske motehuset Max Mara.

For første gang skal SMFB nå også gi seg i kast med en merkevare som sogner til det såkalte luksussegmentet. 

- Ja, dette er et veldig spesielt segment å jobbe i og vi gleder oss til de muligheter og utfordringer dette vil gi. Vi er allerede godt i gang med produksjonen, og ser frem til å konkurrere med noen av de største merkevarene i verden, sier Kristiansen.

- Er dere spesielt motebevisste i SMFB?

- Nei, tror ikke vi er noe mer motebeviste en noen andre.  Vi kunne gjort det samme som vi gjør i mote, på andre områder uten problemer.  Det handler om den beste ideen, levert på best mulig måte, ikke om mote, sier Kristiansen.

Ifølge en melding fra reklamebyrået heter det at «moteverdenen er i stor forandring» og at merket «Max Mara har et økt behov for digital og innovativ kommunikasjon».

Det kreative teamet som skal jobbe med Max Mara er Thomas Askim og Eirik Stensrud mens kundeansvarlige blir Henriette Valeur og Vibeke Wiedswang. Designer blir Magnus Snickars og digital leder blir Christoffer Lorang Dahl.

hva skyldes denne italienske forkjærligheten for SMFB?

 

Man kan si at SMFB har knekket koden for å kunne levere det de italienske motehusene vil ha.  Vi forstår verdene deres og hva som skal til for å lykkes.  Dette kombinert med NORSK hardtarbeidende SMFB ånd, gode ideer og digital kompetanse, leverer vi kvalitets reklame.  Italienere er opptatt av god kvalitet vet du.

 

Er dere spesielt motebevisste i SMFB?

 

Nei, tror ikke vi er noe mer motebeviste en noen andre.  Vi kunne gjort det samme som vi gjør i mote, på andre områder uten problemer.  Det handler om den beste ideen, levert på best mulig måte, ikke om mote.