I går ble det kjent at Aller Media legger ned kjendisbladet Se & Hør i Sverige.

- Det er et tøft marked og det har ikke gått bra nok, sa Bo Liljeberg, ansvarlig redaktør i svenske Se & Hør, til Resumé.

Fortsetter med fredagsutgave
I Norge har Aller Media ingen planer om å skrote kjendisbladet, fastslår administrerende direktør Roger Hansen. Se og Hør i Norge har opp gjennom årene vært en pengemaskin for det danskeide mediekonsernet.

- Se og Hør Tirsdag er Norges største løssalgsblad og Se og Hør Weekend er Norges tredje største. I tillegg har Seoghør.no over 450 000 unike brukere hver uke, samt en mobiltrafikk som øker kraftig om dagen. Totalt er det over én million lesere av Se og Hør produktet hver eneste uke. Vi har av den grunn ingen planer om å endre frekvens og vil fortsette å utgi Se og Hør to ganger hver uke, sier Hansen til Kampanje.

Les også Kampanje Premium: Stort intervju med Roger Hansen (for abonnenter)

Se og Hør-opplaget har falt kraftig de siste årene. I fjor hadde kjendisbladets tirsdagsutgave et gjennomsnittlig opplag på 146.064 eksemplarer, en nedgang på 11.315 (- 7,2 %) sammelignet med året før. Se og Hør Weekend falt med 5.667 (- 7,1 %) til 74.060.

Les mer: Ukepressen faller

Les mer: Misnøye i Se og Hør