Lyse Tele hadde i første halvår et resultat på 137 millioner før skatt, opp fra 89 millioner første halvår i 2013.

Kundetilveksten i Altibox fortsetter med 16.000 nye fiberkunder i første halvår, 2.000 flere enn i fjor. Totalt er det nå 340.000 oppkoblede Altibox-kunder hos Lyse og de andre Altibox-partnerne, skriver Lyse Tele i en pressemelding.

- Det er gledelig med gode tall, og vi er minst like fornøyd med at vi klarer å øke tempoet i kundeveksten fra toppåret i fjor. Med veksten i antall kunder befester vi stillingen som den viktigste utfordreren i privatmarkedet for fast internett i Norge, sier Toril Nag, konserndirektør for Lyses televirksomhet.

Det er særlig en amerikansk strømmegigant som skaper fart i selskapet.

- Strømmetjenester som Netflix og økt videokvalitet øker kravet til båndbredde. Det gjør at vi merker stor etterspørsel etter fibernett, sier Toril Nag. 

Lyses forretningsområde telekom består av den heleide digital-tv- og internettleverandøren Altibox, de heleide fiberselskapene Lyse Fiber og Signal Bredbånd , teknologiselskapet Lyse IT, alarm- og sikkerhetsleverandøren Noralarm og Lyses telekomvirksomhet på Østlandet som er samlet i selskapet Viken Fiber.