Aller Media har de siste årene rustet kraftig opp i satsingen på såkalte marketingtjenester og gjør nå et nytt fremstøt midt i julehandelen. Det danskeide mediekonsernet bekrefter at det har  inngått avtale om kjøp av 60 prosent av OMG. Selskapet satser på «performance marketing»  og jobber spesielt med CRM, søketjenester og sosiale medier.

- OMG er et svært solid og kompetent selskap som passer godt inn i vår strategi for forretningsområdet «Marketing Services» i Aller. Dette består fra før av selskaper som Nova Vista, Hyper, Redink og HS Media, som alle har ledende posisjoner innen sine områder, sier administrerende direktør Roger Hansen i Aller Media i en pressemelding. 

I fjor omsatte OMG for 52,9 millioner kroner i 2013 og endte opp med et resultat før skatt på 4,5 millioner kroner før skatt. Ifølge Aller Media omsetter selskapet for ca. 75 millioner kroner i år.

OMG eies i dag av ansatte og styremedlemmer, og de forblir alle som aksjonærer etter salget av aksjemajoriteten til Aller Media.

- OMG var kommet til et punkt der det var naturlig å få inn en industriell eier når vi skal jobbe med videre vekst, og vi ser frem til et tettere samarbeid med Aller og de andre selskapene innen Marketing Services, sier administrerende direktør Jørgen Schibsted i OMG.

OMG har Aller Media på kundelisten. Kundeforholdet endte opp med å bli en enda tettere relasjon. 

- Vi har vært kunde hos OMG i lengre tid, og det er på denne måten vi har blitt kjent med selskapet og sett hva de kan utrette både for oss selv og for våre annonsører, sier direktør Rolf Hanche-Olsen  i Aller Media, som blir styreleder i det nye selskapet.