Kampanjen er laget for Kirkens Bymisjon, og samler inn penger til organisasjonens arbeid blant mennesker i rus- og gatemiljøene ved å oppfordre folk til å gi penger som kan bli til middager og kaffekopper. DMAs International Echo Awards er verdens største og mest prestisjefylte pris innen CRM og dialogmarkedsføring, og deles ut hvert år i USA til reklamekampanjer som har skapt ekstraordinære resultater. Det mente juryen at Bring har klart med denne kampanjen, og den ble derfor premiert med en sølvmedalje.

 – Echo er ikke primært en konkurranse om kreativitet og fine ord, men om målbar effekt av reklamen. I Kirkens Bymisjons tilfelle har den prisbelønte innsamlingskampanjen økt inntektene med 480 prosent siden lanseringen i  2011. Det er vanskelig å slå, sier Arild Horsberg, administrerende direktør i Bring Dialog, i en pressemelding.

Markedssjef Hans Jacob Torkildsen i Kirkens Bymisjon sier de føler seg «litt som David mot Goliat».

– Med ANFO-prisene vant vi over merkevaregigantene, selv om vi bare har en brøkdel av deres markedsbudsjett.  Med Echo Awards har en liten kampanje fra Norge slått noen av verden største organisasjoner. Dette er moro, men det viktigste for oss er at vi nå kan servere enda flere middager og glede folksom gruer seg til jul. Det er mange som sliter der ute, vi er svært takknemlige for at så mange støtter oss, sier han.