- Redink får en unik kompetansesammensetning. Hos oss sitter kreatører, redaktører, teknologer, designere og innsiktfolk rundt samme bord. Dette er grunnoppskriften for å skape content marketing som fungerer, sier administrerende direktør i Redink, Per Engh Halvorsen, i en pressemelding.

Redink, som fra før har cirka 40 medarbeidere, vil etter sammenslåingen med Pingbull ha 70 årsverk. 18 av disse er webutviklere som er lokalisert i Kiev. I Norge er selskapene allerede samlokalisert i Oslo sentrum.

- Vi har samarbeidet med Pingbull i over et år, og er allerede godt samkjørt. Dette er først og fremst et kjærlighetsekteskap, der selskapenes kompetansesammensetninger passer som hånd i hanske. Med våre nye, dyktige utviklere i Kiev får vi også en kostnadseffektiv produksjon av digitale løsninger som gir oss konkurransekraft, sier Engh Halvorsen.

Pingbull tar med seg mer enn 250 kunder og en erfaren digital stab inn i partnerskapet. Staben består av konsulenter, prosjektledere, designere og utviklere. Selskapet arbeider med Wordpress som hovedplattform, og utvikler alt fra enkle, malbaserte nettsteder til komplekse løsninger som e-handelsplattformer, portalløsninger og intranett.

- I Redink har vi funnet en sterk strategisk og innholdsdrevet partner som komplementerer oss. Sammen blir vi en sterk kraft innen innholdsmarkedsføring på alle flater, sier daglig leder i Pingbull, Kristin Røed Sonander.