- Vi har bygget opp vår interne digitale kompetanse, og nå ønsker vi å kunne gi kundene våre enda bedre rådgivning og kompetanseheving innen sosiale medier gjennom MK Social. Vi mener Heidi Sperre-Flesland er en av landets beste digitale rådgivere, og har også en lang erfaring som aktør i sosiale medier selv, sier Svein Roger Selle, partner i MK Norway Reklamebyrå, til Kampanje.

Heidi Sperre-Flesland har arbeidet med sosiale medier siden 2007 og har i flere år drevet rådgivning på digitale flater i eget selskap, Fly Medier. Hun har også drevet bloggen «Fru Fly» som ifølge MK har vært en av Norges mest leste interiørblogger, med ca. 50.000 lesere per måned.

- Vi er veldig stolte over å ha fått Heidi Sperre-Flesland med på laget. Vi ble nylig kåret til europamester i sosiale medier innen reiselivsnæringen, og Heidi blir helt avgjørende for å videreutvikle denne kompetansen, sier Svein Roger Selle.

På Instagram har Fru Fly rundt 18.000 følgere.

- MK Social er en veldig spennende satsning. MK Norway har utmerket seg som et byrå med god kompetanse innen merkevarebygging og sosiale medier, og jeg gleder meg til å lede denne satsningen, sier Heidi Sperre-Flesland.

MK Norway Reklamebyrå utvider dermed sin satsning på digitale medier og den nye sosiale medier-sjefen mener reklamebransjen står foran store endringer.

- Bransjen har lenge sett på sosiale medier og rådgivere innen dette fagfeltet som noe spesielt. Det vekket debatten om reklamebyråenes manglende deltagelse på eksempelvis «Social Media Days», og byråene har i for stor grad overlatt dette fagfeltet til PR og mediebyråer. Vi i MK Norway skal gi kundene våre et faglig, solid tilbud innen sosiale medier, og vi håper vi kan bidra både med verdifull kunnskapsøkning og suksessfulle kampanjer som følge av dette, sier Sperre Flesland.

MK Norway har kontorer i Oslo og Bergen og jobber med blant andre Q-Meieriene, Kavli, Chess og Mitsubishi Motors.