Wabøs blogginnlegg «The Crazy Ones» fikk som ventet Geelmuyden.Kieses egen Tåkeprat-pris, som ble lansert av Hans Geelmuyden i 2013 og belønnes utsagn der meningsinnoldet er svakt, upresist eller uforståelig.

- Det er en meget sterk søknad. Jeg må innrømme at det er lenge siden sist vi fikk en så sterk nominasjon, sa Geelmuyden selv til Kampanje i forbindelse med nominasjonen, som kom fra Wabø selv.

Les mer:

- Har sendt søknad om Tåkepris

Men GK finner også rom for å hylle sin egen sjef, når de i tillegg tildeler ham Tåkelur-prisen, som er Tåkeprat-prisens motsetning og belønnes klar tale. Hederspisen får Wabø for et intervju han gjorde med Aftenposten i kjølvannet av blogg-slakten.

- Kjeppjaget av nettroll stilte Wabø til intervju med Aftenposten en uke etter publisering av bloggen. Med «hjertet utenpå skjorta» og GK tatovering på underarmen fortalte Wabø at han elsker selskapet han jobber i, og at denne kjærligheten dessverre ble til tåkeprat på bloggposten han hadde skrevet. Slik vandret han i intervjuet med Aftenposten ut av tåkeheimen og inn i mange menneskehjerter. Derfor vinner han prisen for månedens tåkelur i mars, skriver GK i egen blogg-