Alf Prøysen og Anne-Cath. Vestly er blant de som var med på å farge generasjoner av barn gjennom «Barnetimen for de minste», som henvendte seg til lyttere mellom tre og sju år. Programmet ble første gang sendt i 1924. I senere år har det gått under navnet «Superblokka», men nå legges det altså ned fra nyttår.

- Vi skal ikke lenger lage et halvtimes magasinprogram. Tv- og radioformatet er stadig i utvikling og vi forsøker så godt vi kan å tilpasse tilbudet til vår målgruppe, sier Hildri Gulliksen, programredaktør i NRK Super, til NRK.

Fra å ha vært seks personer som lager innhold for NRK Super Radio, kommer det framover til bare å være tre.Gulliksen sier de bruker ressursene der de mener barna har best bruk for dem. Hun viser til at nettbrettet nå har blitt barns viktigste plattform i tillegg til tv.

- Å lage innhold som er tilpasset brukermønstrene deres er viktig. Vi er opptatt av å nå frem til dem, og de er jo ledende i å ta i bruk nye plattformer. Da må vi være til stede med tilpasset innhold, sier Gulliksen til NRK.