Lyngbø kommer fra stillingen som søkemotorstrateg (SEO) og partner i Metronet. Tidligere har han erfaring fra både Keyteq, Media Total og Grieg Media.

- Mediacom er Norges største mediebyrå og er representert i 81 land. Man får tilgang på 4.600 personer. Med slike ressurser til rådighet kan man få en SEO-kampanje til å løpe både fort og langt og hjelpe kundene på en svært effektiv måte. Samtidig har selskapet en etablert Performance Marketing avdeling med prisvinnende kompetanse på betalt søk. Dette var et tilbud jeg rett og slett ikke klarte å takke nei til, sier Trond Lyngbø.

Leder for søk og såkalt performance i Mediacom, Kristin Brimi, sier at byråets satsing er betydelig styrket gjennom ansettelsen.

- Trond Lyngbøs erfaring er i særklasse og vi er utrolig glade for at han har valgt oss som sin nye arbeidsgiver. SEO er en av grunnpilarene «performance marketing» og en kompetanse som etterspørres i økende grad. Trond mestrer faget til fingerspissene og i tillegg til å være strategisk dyktig er han også drivende opptatt av å skape resultater i alt han gjør. Med Trond på laget styrker vi kompetansen på både strategisk rådgivning og gjennomføring av et fagfelt som er i kraftig vekst i byrået, sier Kristin Brimi.