Aftenposten Forlag lanserer et nytt spesialmagasin 25. november. Denne gangen et magasin om baking.

- Baking er en kraftig voksende trend som gis mye oppmerksomhet for tiden, spesielt på TV. Vi tror tiden er moden for å lage det første rendyrkede bakemagasinet i Norge, og at dette vil dekke et behov både hos lesere og annonsører. Første utgave av Bake blir distribuert i et opplag på 35.000 eksemplarer til ca. 4.000 utsalgssteder over hele landet, sier forlagsdirektør Sverre Amundsen i en pressemelding.

Ellen M. E. Lundring blir redaktør for det nye magasinet. Hun er utdannet journalist og samfunnsviter, og har både avis- og magasinerfaring. De siste årene har hun jobbet med markedsføring og kommunikasjon, spesielt gjennom sosiale medier. Hun er selv lidenskapelig opptatt av baking, driver en av Norges mest leste bakeblogger og var deltaker i første sesong av «Hele Norge baker» på TV3.

- Vi ønsker å lage et magasin som skal inspirere, spre bakeglede og ta for seg ulike trender innen baking - både fra inn- og utland. Vi er stolt over at Sverre Sætre, som ble verdensmester i 2006 og var med på å vinne gull for Norge i kokke-OL i 2008, har sagt seg villig til å bidra fast med oppskrifter og tips til leserne, sier Lundring.

Med magasinet Bake vil Aftenposten Forlag ha syv titler i porteføljen. Forlaget utgir allerede Aftenposten Innsikt, kulturmagasinet Aftenposten K, Hyttemagasinet, Mamma, Mat fra Norge og ukeavisen Aftenposten Junior.