Social video-selskapet Unruly Media åpnet nylig en avdeling i Oslo, med to ansatte. Det nye kontoret er Unrulys 12. globalt, og det andre i Norden. Kontoret vil bli ledet av Unrulys nordiske sjef, Lance Traoré, og Unruly har ansatt et lokalt team i Oslo for å drive salg, etablering av medienettverk og håndtering av lokale kampanjer.

De to som skal jobbe på Oslo-kontoret er:

Christoffer Sebastian Groll, som kommer fra Filmweb, hvor han har arbeidet med digitalt salg i tre år. Groll har over ti års salgserfaring og har hovedansvaret for Unrulys mediebyråer og kunder i Norge.

Hans Christensen, som skal jobbe som Business Development Manager. Christensen kommer fra Kelkoo, hvor han arbeidet med strategiske partnerskap i det nordiske markedet. I Unruly vil han ha ansvaret for utbygging av selskapets medietilbud i Norge.

- Vi har bygget opp en sterk tilstedeværelse i Sverige siden lanseringen i 2011, og samarbeider i dag med alle de store mediebyråene i regionen. Jeg ser virkelig fram til å leverere flere kampanjer for de ledende varemerkene i det norske markedet og på nordisk basis, sier Norden-sjef Lance Traoré i Unruly Media, i en pressemelding fra selskapet.

Unruly er en plattform for social video-annonsering og jobber for at byråer og varemerkers vidoer deles, sees og måles ved hjelp av egne måleverktøyer. Unruly ble grunnlagt i 2006, og har nå 12 kontorer og over 130 ansatte globalt.