«Top Model Norge» samlet et snitt på 68.000 seere på TV3 i går kveld. Det er ikke godt nok for TV3.

- «Top Model Norge» er ikke et bredt program, men vi syns dette er skuffende tall og er ikke helt fornøyde til tross for tøff konkurranse. «Top Model Norge» er likevel veldig populært blant kvinner 20-29 år, med en programandel på hele 27,2 prosent. Vi treffer altså svært godt i vår og annonsørenes viktigste målgruppe for dette programmet, men vi skulle selvsagt sett at programmet traff vesentlig flere seere også i de øvrige kommersielle målgruppene, sier fungerende pressesjef Line Vee Hanum.

- «Top Model Norge»er et program av svært høy kvalitet, både innholds- og håndverksmessig, så vi regner med at vi kommer til å se en økning utover høsten når konkurransen blant jentene tilspisser seg. Vi har dessuten mange fantastiske gjester i programmet og ikke minst deltakere som vil bemerke seg. Med andre ord håper vi flere seere får opp øynene opp for topp underholdning i «Top Moel Norge», legger hun til.

Tv-sjef Morten Wiberg forteller at tallene var langt under det han hadde ventet.

- Jeg vet ikke hva TV3 hadde forventet, men jeg er ganske sikker på at det var det dobbelte. Dette var ingen god start, og det er også en relativt dyr produksjon, så de kan ikke leve av det heller, sier han til Kampanje.

Han tror ikke TV3 kan forvente seg en betydelig stigning i seertallene.

- Det er sjelden jeg opplever at seertallene stiger kraftig etter premieren. Det har jeg ikke troen på.

Forrige sesong av «Top Model Norge» åpnet med 169.000 seere, før seertallene sank til et snitt på 110.000 seere for hele sesongen.

- Tror du dette er siste gang vi ser «Top Model Norge» på TV3?

- Det gikk ikke superbra for to år siden heller. Hvis dette vedvarer, kan det være de finner ut at de ikke vil satse veldig på det.