Stuntet hvor Jens Stoltenberg var utkledd som taxisjåfør, i en drosje med skjult kamera, ble en stor snakkis tidligere i valgkampen. Reklamestuntet var regissert av reklamebyrået Try, og ble omtalt verden over. Nå viser det seg at klippene med Jens bak rattet også nådde verdens mektigste mann, den amerikanske presidenten Barack Obama.

I går besøkte den amerikanske presidenten Sverige, og på en middag der alle de nordiske statsministrene var samlet, kunne Obama fortelle den norske statsministeren at han hadde fått med seg stuntet og hadde ledd godt av det.

- Han fortalte meg at han hadde ledd godt av taxi-stuntet. Han hadde sett det gjentatte ganger på video, og han syntes det var en strålende gimmick, sier Jens Stoltenberg til VG.

Stoltenberg kunne også peke på følgende likhetstrekk mellom den amerikanske presidenten og ham selv.

- Han har jo, som meg, heller ikke kjørt bil på mange år, som han sa.

SE KLIPPET HER