Telenor Norge har ansatt Lars Erik Jensen som Senior Media Manager. Han vil som en del av mediateamet i Telenor få ansvar for mediestrategi og optimalisering av all kjøpt annonsering.

Lars Erik Jensen kommer fra Carat hvor han har ledet digitalavdelingen de siste fem årene. Før det jobbet Jensen fem år i NRK Aktivum.

- Jeg er veldig glad for å ha fått med Lars Erik på laget. Han vil med sin tyngde og erfaring kunne bidra til ytterligere effektivisering av våre medieinvesteringer. Hans erfaring med digital performance marketing er også vært viktig for oss. Telenor er langt fremme når det gjelder testing av nye databaserte kjøpsmodeller; Adferdsbasert målretting og Real Time Bidding er teknologier vi fremover ønsker å være ledende på. Med ansettelsen av Lars Erik har vi fått en meget dyktig ressurs på området, som vil være i stand til å løfte websalget ytterligere i tiden fremover, sier Karianne Salicath, leder for media og kanaloptimalisering.

- Jeg ser veldig frem til ta fatt på jobben i Telenor. Dette er en merkevare jeg lenge har ønsket å være med å forvalte. Med økt bruk av teknologi inn i markedsstrategien ser jeg frem til å bruke min kompetanse og erfaring innen digital marketing på nettopp det å gjøre Telenor til den smarteste annonsøren innen bransjen. Telekom-bransjen i Norge kriger hardt, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med til enhver tid å ligge foran våre konkurrenter, sier Lars Erik Jensen.

- Vi skal bli de beste på nettopp Performance Marketing. Tiden min i Aegis og Carat har vært lærerik og med kompetansen og ballasten jeg har fått med meg var valget å gå til Telenor meget spennende.