I februar måtte Morten Algøy gå på dagen som Eniro Norge-sjef etter misnøye med de økonomiske resultatene. Pierre Mårtensson er nå ansatt som ny sjef for Eniro Norge, og tiltrer stillingen i dag.

Pierre Mårtensson kommer fra Oriflame, og har erfaring fra globale selskaper med store salgsorganisasjoner.

- Jeg ser frem til å være med på å utvikle og styrke Eniro i Norge, forteller Mårtensson. Jeg tror min erfaring fra et salgsfokusert forbrukermarked som er i stadig endring vil kunne bidra til å ta Eniro Norge steget videre. Som en flittig bruker av Gule Sider ser jeg potensialet i hva vi kan tilføre det lokale søkemarkedet, sier han i en pressemelding-

Pierre Mårtensson er halvt norsk og har nå bosatt seg i Norge med sin norske familie. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har jobbet i PA Consulting Group, Telenor og Lux International. De siste fire årene har Pierre jobbet i Oriflame-konsernet, sist som administrerende direktør for det kinesiske markedet med ansvar for 17 kontorer.

- Jeg er glad for å kunne presentere Pierre Mårtensson som vår nye administrerende direktør for den norske virksomheten, sier Johan Lindgren, konsernsjef for Eniro.

Pierre Mårtensson vil som administrerende direktør for Eniro Norge inngå i konsernledelsen i Eniro. Han tiltrer stillingen omgående og erstatter dermed Mattias Wedar som har vært fungerende administrerende direktør siden februar i år, da Morten Algøy gikk av. Wedar går tilbake til sin opprinnelige stilling om administrerende direktør for Eniro Sverige og Finland.