Rettighetene til «Gøy på landet» har allerede blitt solgt til 35 land. Nå står australske byjenter klare for å ta bussen ut i bushen.

- Vi visste at vi satt på et bredt og familievennlig format, men vi forutså nok ikke en såpass stor internasjonal interesse, sier Jarle Nakken, programsjef i TVNorge i en pressemelding. Han var med på å utvikle serien i samarbeid med Monster Format.

Programmet har gått i stripe, mandag til torsdag, på TVNorge i to sesonger.

- Kontrasten mellom sentrum og periferi vil nok stå minst like sterkt i Australia som i Europa. Drømmen er selvfølgelig at «Gøy på landet» blir like populært i Australia som Crocodile Dundee er i Norge, sier Jarle Nakken.

Gøy på landet hatt gode seertall også i Frankrike og i Tyskland.

- Vi ser at serien gjorde det sterkt i Frankrike mot hard konkurranse. Nå blir det spennende å være en del av det enorme australske tv-markedet, et gjevt gjennombrudd. Dette blir første gang vi får se serien på engelsk, noe som betyr store muligheter i flere engelsktalende land. Samtidig vurderer vi en tredje sesong her hjemme og holder øynene åpne for nye elementer i serien, sier Jarle Nakken.