I en melding fra Chili Publications heter de at Ida Elise Eide Einarsdóttir (26) er ansatt som ny redaktør for motemagasinet Vixen. Hun har vært tilknyttet Vixen og Chili Publications siden høsten 2012, men har også tidligere arbeidet som motejournalist i TV 2 og som frilansjournalist med populærkultur, mote og trend som spesialområder.

- Jeg gleder meg til å utvikle Vixen videre både på print og nett. Vi skal underholde, inspirere, utfordre og overraske i et medielandskap der leserne setter stadig større krav til kvalitet og innhold, sier Einarsdóttir i meldingen.

Vixen har et opplag på 35 000, og distribueres i motebutikker og hos frisører over hele landet. Gratismagasinet står også bak Vixen Blog Awards, som er en uavhengig kåring av norske og internasjonale blogger innen mote, trend, skjønnhet og livsstil.