I realityserien «Hele Norge baker» på TV3 skal 12 lidenskapelige deltagere konkurrere om å bli kåret til Norges beste amatørbaker. Nå er det klart at Dr. Oetker blir er en av hovedsponsorene av serien. Programmet er basert på «The Great British Bake Off», som har hatt stor suksess på BBC Two i England, og ble sendt både i Sverige og Danmark i fjor høst med lignede suksess.

- Vi er strålende fornøyde med å inngå et omfattende sponsorsamarbeid med Dr. Oetker Norge. Med et kreativt 360-graders kommunikasjonsarbeid vil Dr. Oetker og deres bakerelaterte produkter bli svært synlig på både våre lineære og digitale kanaler, sier salgsdirektør Eivind Ruud Johnsen i TV3 i en pressemelding.

- Vi ser jo en økende interesse for våre bake- og dekorprodukter og har stor tro på at et slikt bakeprogram laget i Norge for nordmenn kommer til å bli tatt varmt imot, sier Siri Syversen i Dr. Oetker Norge i meldingen.

Programmet «Hele Norge baker» starter på TV3 søndag 10. mars. Programleder er Line Verdal, og dommerne er konditor Pascal Dupuy og Åpent bakeri-gründer Øyvind Lofthus.