Janne Log (45) lukker bøkene på BI og forsvinner til Every der hun blir ny kommunikasjonsdirektør i IT-selskapet. Hun slutter i en tilsvarende stilling hos Handelshøyskolen BI.

- Jeg har hos BI hatt fem fantastiske år med ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt i en sterk og synlig kunnskapsbedrift. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer hos Evry, som både er et innovativt selskap og en bauta i sitt segment. Det blir spennende å jobbe for selskap som i stort omfang utvikler og drifter samfunnskritiske funksjoner. I løpet av en uke har så godt som hele Norges befolkning benyttet IT-tjenester fra Every, sier Janne Log til Kampanje.

Dermed forlater Log BI på en tid der det stormer rundt rektor Tom Colbjørnsen og de ansatte er i opprør. Tidligere denne måneden kunne Finansavisen fortelle at styret i Forskerforbundet ved BI, som organiserer rundt 225 av de faglige ansatte, sendte et brev til BI-styret der det ble uttrykt mistilllit til rektor Tom Colbjørnsen og styrets leder Terje Venold.

Brevet og mistillitsforslaget skal behandles på et styremøte ved Handelshøyskolen BI den mandag, 25. februar. Som kommunikasjonsdirektør har Log sittet i skolens ledergruppe og dermed jobbet tett med rektor Tom Colbjørnsen.

- Er det ansatte-opprøret som skremmer deg bort fra BI?

- Nei, jeg har vært på BI i fem år og dette var en spennende mulighet som jeg gleder meg veldig til, sier Log.

- Hvorfor er det så mye bråk på BI for tiden?

- Det må styret svaret på. Det er de som håndterer den saken, sier Log.

Janne Log har tidligere vært direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke. Hun har også arbeidet i Konkurransetilsynet, Samferdselsdepartementet og Nærings- og handelsdepartementet og er også styremedlem i Abelia og Norsk-svensk handelskammer.

Hun begynner i Every, som er et av Nordens aller største IT-tjenesteselskap, i april.