Margrethe Røed, Heidi Marie Vestrheim og Lars Andreas Aspesæter blir programledere for «Julemorgen», som starter på NRK Super 22. desember. Hver morgen fra klokka 0730, til og med første nyttårsdag, skal programlederne skape julestemning for barna sammen med pianisten Lars Andreas Aspesæter. Den samme trioen sto for sendingene i 2010.

Heidi Marie Vestrheim har vært programleder på NRK Super i flere år, blant annet i Superkviss, og har ledet Julemorgen de tre foregående årene. Hun er også musiker, låtskriver og skuespiller med både plateutgivelser og sceneopptredener bak seg.

Margrethe Røed er fra Bærum og har vært programleder i NRK siden 2007, blant annet i Barne-TV, Melodi Grand Prix Jr. og Amigo Grande. Hun var programleder i Julemorgen også i 2010 og 2011. 1. desember er hun tilbake i hovedrollen som Turte i teateroppsetningen av «Jul i Blåfjell» på Det Norske Teatret.

Lars Andreas Aspesæter er utdannet pianist fra Musikkhøyskolen i Oslo, og har også lang sangerfaring.