Ari Behn prydet utbrettforsiden til nye VG Helg lørdag, i selskap med en mannlig aktmodell og to kvinnelige aktmodeller. Han er blitt «Stemmen fra London» i sin egen VG Helg-spalte, hvor han også presenterer en kunstnerisk side han så langt har holdt for seg selv: Tegningene.

I et større intervju med VG tar Behn et oppgjør med alle som har kritisert ham og familien de siste ti årene.

- Jeg er drittlei av gjengsementalitet. Drittlei av å ta hensyn, og av små mennesker. Omgang med dverger krummer ryggen, sier Behn.

På spørsmål om han viil sjokkere folk når han bli VG-spaltist, svarer han slik:

- Jeg ønsker ikke å sjokkere for å sjokkere. Jeg tror ikke noe sjokkerer mer enn å si «jeg tror på en sjel». Det sjokkerer faen så mye. Eller å si: «Vet du hva? Jeg tror på engler». Hvis du viser en kuk eller en naken mann som henger over deg, derimot, så er det ingen som blir sjokkert av det, sier Behn.

Han og prinsesesse Märtha har fått kritikk for mer enn engletro siden de ble gift for ti år siden:

- Alle mener alltid motsatt, uansett hva du gjør. Enten er du for glad i å være i rampelyset. Eller så blir det for lite. Det er helt absurd, Så mye hissig dritt som jeg har fått opp igjennom årene, burde jeg fått fortjenestemedalje for lengst. Jeg har holdt ut med all den dritten. Bare fordi jeg giftet meg med en prinsesse? Fy faen ta dere, altså. Jævler, sier Behn til VG.