TV 2 hadde i går sin sterkeste onsdag så langt i år med en andel på 25,8 prosent blant alle tv-seere over 12 år. Det er en økning på 4,7 prosentpoeng fra forrige onsdag.

Bak tallene ligger blant annet «Farmen», som fortsetter å levere sterke seertall. Gårsdagens episode samlet 764.000 seere og oppnådde en andel på 47,4 prosent. Nesten halvparten av alle som så på tv i dette tidsrommet, så på TV 2.

Men også premieren på «Komiker i arbeid» bidro til å løfte andelen i går. Raske Menns satireprogram «20.00» har ikke innfridd forventningene i høst og samlet kun 179.000 seere forrige onsdag. I går tok «Komiker i arbeid» over og samlet 291.000 seere. Det ga en andel på 20,6 prosent.

Også «Dokument 2: Lykkens» ansikt oppnådde gode tall med 317.000 seere og en andel på 32,1 prosent.

- Vi må nesten klype oss litt i armen om dagen. Det er utrolig gøy at vi øker så ofte som vi gjør, og på så mange dager i uka. «Farmen» fortsetter å engasjere, og det var ekstra morsomt at «Komiker i arbeid» var med på å løfte onsdagen vår så bra som premieren gjorde i går. Det er mye moro i vente fra den gjengen i ukene som kommer, sier TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i en uttalelse.

TVNorges «I kveld med Ylvis» er blant programmene som har fått merke konkurransen fra «Farmen». Ylvis-brødrene samlet rundt 300.000 seere før reality-bøndene rykket inn på gården i Telemark. I går hadde talkshowet 156.000 seere.