Internett- og tv-distributøren Get har byttet reklamebyrå. Ut går Futatsu og inn kommer Schjærven som fremover er det byrået som skal bistå Get fremover på markedssiden og med ulike kommunikasjonsløsninger.

- Get står foran en fantastisk spennende periode med lansering av helt nye plattformer for underholdning og kommunikasjonstjenester i hjemmet. I den forbindelse var det naturlig for oss å vurdere hvilken samarbeidspartner vi ønsket å reise sammen med, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen, til Kampanje.

Flere byråer skal ha blitt vurdert som del av en større byråkonkurranse

- Vi har gjennom denne prosessen vurdert flere byråer, men har kommet til at Schjærven passer best som reisefølge. Vi opplever Schjærven som ambisiøse og dyktige, med en kultur og en «passion» for det de gjør som vi kjenner passer godt til vår kultur og våre ambisjoner, sier Evensen.

Slutt for Futatsu
Dermed er det slutt på det relativt korte samarbeidet med Futatsu. Get var i Futatsu i halvannet år. Før det var Get lenge hos McCann og det var McCann som utviklet kommunikasjonsløsningen «Hverdagsmagi» som er kommunikasjonskonseptet Get har kjørt på de siste fem-seks årene.

«Hverdagsmagi»-konseptet har vært tatt ut gjennom blant annet flittig bruk av kjendiser i reklamefilmer med Thomas Giertsen, Tshawe fra Madcon og Pia Tjelta samt ulike superdyr som har frontet superbredbåndet til Get.

- «Hverdagsmagi» representerer det Get står for på en god måte og det er på mange måter essensen i det vi gjør og hvordan vi snakker. Vi mener konseptet er sterkt nok til også å være med oss fremover, men dette er noe vi skal gjøre en vurdering av i tiden som kommer, sier den nye markedssjefen i Get, Lene Bjørck.

Jobbet i Schjærven
Bjørck er den som har tatt over på markedssiden i Get etter at Jon Fornes forsvant til Tine. Bjørck har blant annet lang fartstid i SATS og har også rukket å være innom nettopp Schjærven hvor hun jobbet som konsulent.

- Har det vært avgjørende for valget av Schjærven som nytt reklamebyrå?

- Nei, ikke i det hele tatt. Det bidro til at kom med i vurderinge, men har ikke vært avgjørende for valget, sier Bjørck.

- Schjærven har nylig startet mediebyrå. Er det noe dere vil vurdere?

- Vi synes det er en spennende satsing og det er noe vi vil vurdere. Men heller ikke her har vi landet, sier hun.

Nest størst
er landets nest største tilbyder av kabel-tv og har holdt seg på en markedsandel på 39 prosent de siste to årene. Telenor er fortsatt markedsleder med over halvparten av landets snaue én million husholdninger som abonnerer på kabel-tv. I markedet for bredbåndstjenester har Get rundt ti prosent av markedet, ifølge tall fra Post- og teletilsynet.

Bjørck sier Get har store planer fremover for å styrke sin posisjon i markedet.

- Det skjer veldig mye i dette markedet og vi står overfor en spennende periode der vi skal lansere mange tjenester. De hadde vi lyst til å utvikle i samarbeid med Schjærven på komunikasjonssiden og vi skal sammen bygge en sterk merkevare, sier hun.

I Schjærven er man stolte over å få lov til å jobbe med Get.

- Vi er både veldig stolte og glade for å ha fått Get som kunde. Get er uten tvil en av Norges mest spennende bedrifter og vi er svært ydmyke i forhold til oppgaven med å formidle markedets beste konsept på dette området. Møte med Gets unike bedriftskultur har allerede ført til masse entusiasme i arbeidsgruppen. I ukene fremover vil vi investere tid i å forstå Get, og gleder oss til å utvikle fremtidens kommunikasjonsløsninger sammen med dem, sier Marius Damsleth, administrerende direktør i Schjærven Reklamebyrå.