Tidligere moderniseringsminister Morten Andreas Meyer blir ny partner i First House. Meyer kommer fra IBM, hvor han har hatt ledende stillinger siden 2006.

- Morten Andreas Meyer har bakgrunn og kompetanse som passer perfekt for First House. Han har en unik kombinasjon av politisk erfaring og ledererfaring fra næringslivet. Hans omfattende lederbakgrunn og gode resultater som konsulent, viser at han evner å overføre sin erfaring til nytte for kundene. Vi er meget stolte over å ha fått en slik kapasitet til First House, sier administrerende direktør Per Høiby.

Dermed går det en ny profilert politiker inn i rekken av navn som tar turen fra politikk til pr. Morten Andreas Meyer har lang ledererfaring fra politikken hvor han var moderniseringsminister fra 2004 til 2005 og statssekretær for Erna Solberg i perioden 2001-2003. Samtidig fortsetter også First House å rekruttere mennesker med tung politisk erfaring. I First House vil Meyer møte folk som Morten Wetland, Bjarne Håkon Hanssen, Torbjørn Giæver-Eriksen, Jan-Erik Larsen og Ketil Lindseth.

Morten Andreas Meyer begynner i First House 1. oktober 2012 hvor han skal inngå politikk- og samfunnsavdelingen. Han har også konsulenterfaring i IBM og KPMG.

- Jeg har hatt interessante og lærerike år i IBM, men følte at tiden nå var inne til å vurdere en alternativ vei. Jeg har fulgt utviklingen av First House med interesse, og jeg er imponert over den posisjonen som er bygget opp på kort tid. Jeg ser frem til å arbeide i det viktige spenningsfeltet mellom politikk og næringsliv i et sterkt og bredt sammensatt kollegium, sier Morten Andreas Meyer.

Meyer har hatt en rekke styreverv og har blant annet vært styreleder i HamKam Fotball.