Frederik Horn, med bakgrunn fra blant annet Leo Burnett, Bates og nå sist daglig leder i Verdens Sterkeste Mann Radioproduksjonsbyrå, er ansatt som ny rådgiver i Los&Co. Han har jobbet med kjente merkevarer som McDonald´s, Telenor Mobil og Audi – og vært med å vinne gull- og bronsjeløver i Cannes samt gull og sølv i Gullblyanten.

- Jeg gleder meg enormt til å begynne i Los&Co og er imponert over hvordan de har klart å etablere seg i toppen av norsk reklamebransje på bare tre år. Det blir stas å være en del av et så bra lag og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer med dyktige kollegaer og spennende kunder, sier Frederik Horn til Kampanje.

Byråleder i Los&Co, Jan Christian Fosseidbråten, sier byrået er inne en vekstfase og det er derfor man nå ansetter. I tillegg til Horn har Fosseidbråten også hentet inn en ny tekstforfatter og en digital produsent. Før jul ble Arnt Christian Scheele hentet inn som digital produsent og rådgiver og noen måneder tidligere begynte tekstforfatter Hans Chr. Grønn, som har ti års bransjeerfaring fra byråer som TBWA og Circus.

Siden oppstarten i 2008 har Los&Co har dermed vokst betydelig fra null til over 60 millioner kroner i 2010 og til å telle mer enn 30 ansatte. I løpet av 2011 økte oppdragsmengden i ytterligere med både gjennom eksisterende og nye kunder. Blant nye kunder i løpet av fjoråret er Tine med Litago og Is-te og BMW Norge.

- Fjoråret ble vårt beste år siden oppstarten, og 2012 har også begynt bra i forhold til nye kunder inn og god aktivitet på eksisterende kunder, oppsummerer Fosseidbråten.

Blant kundene til Los&Co finner en Hurtigruten, Thon Hotels, BMW Norge, Eidsiva Energi, Tine, NRC Flyktninghjelpen, Miljøverndepartementet, Kværner, Hansen & Dysvik, Ruter, If Forsikring, One Call og Nettbuss.