Egmont Hjemmet Mortensens nettportal Klikk.no har allerede en solid kvinneprofil, og med kjøpet av Kvinneguiden fra Edda Media håper de å bli enda mer attraktiv for denne målgruppen.

Kvinneguiden er med mer enn 200.000 unike ukentlige brukere det ledende nettsamfunnet for kvinner som er interessert i mote, mat, reise, bryllup, graviditet, skjønnhet og samliv, ifølge Egmont HM. Det er med andre ord en av Klikk.nos største konkurrenter de nå har kjøpt opp.

Gjør ingen forandringer
- Vi synes Kvinneguiden har vært en veldig spennende aktør. Vi har fulgt med på dem og er imponert over hva de har fått til. De er enda tydeligere posisjonert innen kvinnesegmentet, og vi syntes det var en fin match å få dem med på laget, sier Egmont HMs digitalleder Tore Andre Godager til Kampanje.

Kvinneguiden blir nå en del av Klikk.no, men skal fortsatt være gjenkjennelig for de faste brukerne.

- Den kommer til å inngå slik den er i dag. Vi skal ikke forandre på noe som fungerer, sier Godager.

Han vil ikke kommentere hvor mye Egmont HM betaler for nettstedet.

- Nye muligheter
Redaktør Hilde Espseth Aasnæs, som har vært en av pådriverne i Kvinneguiden de siste årene, gleder seg over sin nye eier.

- Dette blir et nytt og spennende kapittel for oss. Vi kommer inn i et ekspansivt miljø som gir nye utviklingsmuligheter for oss, sier hun.

- Vi er opptatt av at Kvinneguiden skal fortsette den positive utviklingen nettstedet har hatt over lang tid, og vi tror det er viktig at det blir en del av et større fagmiljø for kvinnerelatert stoff. Vi har valgt å selge til Egmont Hjemmet Mortensen som vil være en god match for Kvinneguiden, sier konserndirektør Stig Finslo i Edda Media.

Kvinneguiden har to fast ansatte journalister i tillegg til redaktøren som er i permisjon. Alle blir med over til Egmont HM.

Klikk.no er Egmont HMs digitale satsning og størst på forbrukerinnhold i Norge med over 900.000 unike ukentlige brukere.