Artikkelen oppdateres. Kampanje kommer med mer.

Julie Margrethe Brodtkorb begynner som administrerende direktør for JKL i Oslo 1. januar neste år. Brodtkorb ble kjent som stabssjef og nærmeste rådgiver for Erna Solberg under valgkampen i 2009. Brodtkorb er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har tidligere arbeidet i blant annet Geelmuyden Kiese.

- Skal sørge for vekst
- Jeg gleder meg til å arbeide med Nordens beste kommunikasjonsrådgivere, og spesielt med medarbeiderne i Oslo. Min ambisjon vil være at JKL i Oslo ved å levere de beste kommunikasjonstjenenestene, skal sørge for økt lønnsomhet hos våre kunder, og dermed bidra til ytterligere vekst i norsk næringsliv, sier Brodtkorb i en pressemelding.

Ragnar Sagdahl, som ble konstituert leder 1. april i år da Cecilie Ditlev-Simonsen gikk til Gjensidige Forsikring, går over i en nordisk rolle som nordisk direktør for forretningsutvikling i JKL Group, og fortsetter parallelt som seniorrådgiver for JKLs kunder i Norge.

- Bred erfaring
JKL understreker at ansettelsen av Brodtkorb betyr at PR-byrået fortsetter sin satsing på det norske PR-markedet.

- Ragnar Sagdahl har sammen med ledelsen i JKL i Oslo gjort en fantastisk jobb med å utvikle både vår kundeportefølje og våre tjenester. Vi mener vi ved å ansette Brodtkorb som administrerende direktør for vårt kontor har lagt et godt grunnlag for ytterligere vekst for JKL i Norge. Brodtkorb har bred erfaring innen kommunikasjonsfaget, og har et godt nettverk i norsk næringsliv. Hun utfyller på en bra måte vårt team i Oslo, sier Peter Steere, administrerende direktør i JKL Group i Norden.

Brodtkorb vil fortsette i sitt verv i Høyres Kvinneforum. Hun er også folkevalgt representant i Oslo Bystyre.

Flere sjefbytter
I Norge har det vært flere lederskifter de siste to årene. Per Høiby gikk av som JKL-sjef høsten 2010 og ble toppsjef i First House. Han ble erstattet av Cecilie Ditlev-Simonsen som etter ett år i stillingen lot seg friste av jobbtilbud fra Gjensidige Forsikring.

JKL har kontor i Stockholm, Oslo, København, Helsinki, Gøteborg og Brussel. I JKL Group inngår også den nordiske virksomheten innenfor MSL, med kontor i Stockholm, Oslo og København. Totalt har JKL Group 150 medarbeidere. JKL Group inngår i MSLGROUP og eies av den internasjonale kommunikasjonsgruppen Publicis Groupe.