Bernhard Steen har takket ja til å bli digital direktør i TVNorge. Kanalen styrker dermed satsingen på digitale medier med en av de ivrigste nett-gründerne i landet. Steen har startet en rekke bedrifter som blant annet DinSide, Katalysator Media og DinSide Auksjon som i dag er mer kjent som QXL.

- Bernhard er en klippe i den norske internetthistorien, med en rekke suksesser bak seg. Det finnes rett og slett ikke en bedre kvalifisert person til å forsterke vår innsats på andre plattformer enn den tradisjonelle tv-ruta. Vi er stolte av å ham på laget, og gleder oss til å se hva vi kan utrette i fellesskap, sier TVNorge-sjef Harald Strømme.

Bernhard har redaksjonell erfaring fra sine ni år som redaktør av PC World Norge før han startet DinSide i 1997. Sammen med Harald Møller og Telenor startet han selskapet Katalysator Media før det ble solgt til Aller. I Aller Internett ble han administrerende direktør i Aller Internett.

- Da jeg ble spurt om jeg ville lede den digitale virksomheten i TVNorge, aksepterte jeg med stor glede. TVNorge er et av landets mest spennende medieselskaper, med en herlig gjeng oppegående, fremoverlente mennesker som virkelig har lykkes i et tøft tv-marked. De kommer til å lykkes enda bedre i årene som kommer. Denne utrolige gjengen, kombinert med de enorme mulighetene for digital strategi i tv-verdenen, gjør at jeg virkelig gleder meg til å ta fatt, sier Bernhard Steen.

Steens siste lederrolle i næringslivet var som sjef i Opplysningen Digitale Medier, hvor han sluttet før jul 2010.