TV3 gjorde seg bemerket da de startet premiereuka med dokusåpen «Frogner» på mandag. Programmet fikk mye oppmerksomhet i sosiale medier, men trakk i snitt under 100.000 seere. «Dagens Mann» trakk 114.000 seere samme dag.

Les mer:

Under 100.000 så utskjelt dokusåpe

Gårsdagens premiere på «Det blir bedre», med programleder Anbjørg Sætre Håtun, fikk adskillig bedre forhåndsomtale enn «Frogner», men klarte heller ikke å bikke over 100.000.

94.000 seere så premieren klokken 21.00. Det ga en markedsandel på 5,9 prosent blant alle seere over 12 år. På det meste var 162.000 seere innom.

«Hjelp, han pusser opp!» fikk 92.000 seere og en andel på 6,7 prosent. På det meste var 165.000 seere innom.

- «Hjelp, han pusser opp!» klarte seg godt i direkte konkurranse mot TV 2s «Idol». Vi skulle gjerne sett noe høyere seertall på «Det blir bedre». Vi er stolte av programmene, og de er en del av en langsiktig strategi om å bli en bredere underholdningskanal. Konkurransen er tøff, men vi er midt i lanseringsperioden og skal bite fra oss utover høsten, sier Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3.

I dag har TV3 premiere på «Luksusfellen», og senere i uka er det klart for «Hellstrøm rydder opp hjemme» og «Robinsonekspedisjonen».