Jonatan Fægri (31) rykker opp og overtar for Hanne McBride som ny daglig leder i Magnum PR. Fægri er utdannet ved Norges Handelshøyskole og har bakgrunn fra Gambit H&K, samt selvstendig rådgivning. Det skjer samtidig med Hanne McBride begynner i ny stilling i TVNorge.

- Med Jonatans bakgrunn fra økonomi og finansiell kommunikasjon styrker vi Magnum PR på driftssiden, samtidig som vi kan tilby et bredere tjenestespekter til nye og eksisterende kunder. Det har vært en sann glede å jobbe med Hanne og vi ønsker henne lykke til i TVNorge, sier Magnus S. Rønningen, partner i Magnum PR.

Fægri sier målet blir å jobbe videre med å skape en morsom, lønnsom og annerledes pr-bedrift.

- Og med det spennende kundetilfanget vi har for tiden, ligger vi godt an, sier Fægri.

Fægri sier PR-byrået også kommer til å ansette flere folk fremover.