- Hvordan har det vært å være mediebyrå til denne kampanjen?

- Det har vært veldig gøy. Dette er en jobb man brenner for og blir gira av. Responsen fra folk tok jo helt av og det spredde seg utrolig, sier Tone Angsund i Starcom til Kampanje.

Ideen bak «Hjerteknuser» var det Simen Idsøe Eidsvåg som opprinnelig hadde, og hele kampanjen er et samarbeid mellom reklamebyrået Anorak og Haaland, Eidsvåg og Strøm. Eidsvåg er også markedsføringsansvarlig for Kaizers Orchestra, og hadde tirsdag vært noe indisponert av ulike årsaker. Likevel hadde han klart å delta på prisutdelingen, og sier til Kampanje at det er stor stas å vinne en gulløve i Cannes.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Vi startet Haaland, Eidsvåg og Strøm i mars i fjor og var bestemte på at det er rom for mye mer kreativitet i musikkbransjen. At vår første kampanje går helt til gull i Cannes, er helt fantastisk!

- Dritkult!
Jens Petter Aarhus i Anorak forteller til Kampanje at Kaizers Orchestra er særs fornøyd med både kampanjen og alle priser den har vunnet.

- Kaizers synes det er dritkult. Hvem synes ikke det, når andre lager coverversjoner av din musikk?

Det morsomste i arbeidet med Hjerteknuser, var da alle bidragene begynte å strømme inn, forteller Eidsvåg.

- Spenningen ved å trykke refresh i nettleseren og se om det var nye bidrag, og hvordan bidragene låt, var morsomt! Jens Petter og jeg var helt ukritiske til coverversjonene og syntes absolutt alle var veldig bra. Det hendte til og med at vi danset til låtene. Fine minner, mimrer han.

- Blir ikke siste gang
- Hvordan skal dere toppe dette arbeidet?

- Vi jobber med flere ideer, som vi håper blir bra.

Starcoms Leif Fredsted er også i Cannes og var heiagjeng for de som skulle på scenen og motta løven i går kveld.

- Merk mine ord – dette er første gang dere går på scenen for å motta pris her nede, men det blir ikke den siste, sier Fredsted.