Unge kvinner i maktposisjoner er medlemmer av det som Dagbladet karakteriserer som det lukkede nettverket «Høye hæler». De har møtene sine på Stortinget og blant deltakerne finnes det en rekke kjente personer fra norsk politikk, PR-bransje og næringsliv. I tillegg er også journalister fra Aftenposten, NRK, TV2, og VG tilknyttet nettverket, melder Dagbladet.

Blant medlemmene er tidligere KrF-nestleder Inger Lise Hansen, TV 2s nyhetsanker Cathrine Fossum, TVNorge-programleder Henriette Brusgaard og NRK Dagsrevyens Liza Stokke. I tillegg er også journalister fra Aftenposten, NRK, TV 2, og VG tilknyttet nettverket

Ifølge Dagbladet er Eva-Charlotte Stenset (33) en sentral skikkelse i «Høye hæler». Hun er PR-rådgiver i Geelmuyden.Kiese og tidligere anker i Oslo-TV og i Aktuelt på TVNorge og tidligere rådgiver for Dagfinn Høybråten.

Når Dagbladets journalist spør om «det er betenkelig at kvinner i forskjellige maktposisjoner kommer sammen på møter for å bygge hverandre opp og påvirke samfunnet», svarer hun slik:

- Du er søt som spør, men dette er veldig «down to earth». Det er et inspirasjonsforum og vi har ingen tanker om å påvirke samfunnet i en bestemt retning, sier Stenset.