Tord Korsvold (10) fra Bergen skaper bølger etter at han deltok med dansen popping i «Norske talenter» på TV 2 forrige fredag. For ett år siden kunne han ikke danse. Men under en audition til TV 2-programmet «Norske talenter» , som ble sendt for en uke siden, imponerte Tord Korsvold mange. Dommer Adil Kahn, som selv er danser, ble så begeistret at han stormet scenen og løftet 10-åringen i lufta.

Nå går klippet fra TV 2s talentkonkurranse som en farsott på Youtube.com.

- Dette er utrolig gøy, opptredenen til Tord ble vist på fredag og allerede nå er det snart fire millioner treff, sier Katrine Wergeland, presseansvarlig for «Norske talenter» i TV 2, til Kampanje.

Tallene imponerer mange.

- 3,8 millioner visninger er utrolig bra. Det er vanskeligere å få så høye tall nå enn det var før, da Youtube var ferskt. En sjanger som slår an er barn og dyr som gjør noe du ikke trodde var mulig. Der ligger nok suksessoppskriften til Tord, sier redaktør for teknologinettstedet NRK Beta, Eirik Solheim, til Dagbladet.

Hovedpersonen forklarer beskjedent hva han tror er årsaken til at dansen er blitt en Youtube-slager:

- Jeg tror det er fordi popping er en spesiell dans, som ikke så mange har sett før. Det handler om kroppsbeherskelse og det er kult, sier Tord Korsvold til Dagbladet.

Se Tord Korsvold danse her: