Den store premiereuka ruller videre. På mandag hadde storsatsinger som «Farmen», «Paradise Hotel» og «71º Nord» premiere. Da var det «Farmen» på TV 2 som stakk av med det lengste strået i konkurranse med feststemte ungdommer i Mexico og kjendiser på tur mot Nordkapp.

I går var turen kommet til «Undercover Boss Norge» på samme kanal. Premieren samlet 550.000 seere i snitt, og hadde en markedsandel på 34 prosent.

På det meste var serien oppe i 671.000 seere og en andel på 39.9 prosent.

- Vi er strålende fornøyd med premieretallene på «Undercover Boss Norge». Dette lover godt for sesongen som er på ti episoder. TV 2 mener vi sitter på et kvalitetsmessig godt laget tv-konsept, og det virker som seerne mener det samme ut fra tallene. Håpet er nå at «Undercover Boss Norge» skal bygge seg videre i seertall og interesse, sier pressekontakt Unn Grethe Berge i TV 2.

I «Undercover Boss» skal ti bedriftsledere i ti store norske firma jobbe under dekknavn og i forkledning på gulvet med sine ansatte. Målet, i tillegg til å bli bedre ledere, er å finne forbedringspotensiale i egen bedrift. Første leder ut var formatdirektør Thor Linge i Rimi, Ica Norge AS.

Også kjendis-versjonen av «Charterfeber» på TV3 hadde premiere i går. 122.000 seere fikk med seg det, noe som ga en andel på 7,3 prosent.