Mediepress Norge satser stort i lokal-tv-markedet med sitt nettverk av TV8-kanaler. Med et mål om å forynge lokal-tv, skal de klare det andre ikke har gjort tidligere; å drive lønnsomt. Det skriver Finansavisen i dag.

- Vi skal være litt vågale og freidige i fremtoningen, og med vår satsing på gode, nære lokale reportasjer og innholdsrike programmer, er det absolutt mulig, sier prosjektleder for TV8 Trude Helén Hole i Mediepress Norge til Finansavisen.

Foreløpig har Mediepress TV8-kanaler i Follo, Asker & Bærum, Romerike, Sunnmøre og Buskerud. I år får de følge av TV8 i Oslo og Trondheim.

- Folk i Follo sier at TV Follo er blitt mye kulere. Ordet «kul» har jeg vel aldri før hørt i forbindelse med lokal-tv, sier daglig leder og medeier Knut Tønnes Steenersen i Mediepress Norge til Finansavisen.