Certina har knyttet til seg skiskytter Ole Einar Bjørndalen som merkeambassadør, og ser frem til det nye samarbeidet som settes i gang i år. Klokkeprodusenten mener den norske ski-helten representerer mange av Certinas verdier.

- Utholdenhet og presisjon er viktige egenskaper for en god skiskytter. Ole Einar Bjørndalen er ikke bare en av de beste skiskytterne i verden, han er også en av de beste gjennom tidene, i hele sportens historie. Og Ole har - på tross av hans tallrike olympiske seire og verdensmesterskap - forblitt den samme vennlige og ydmyke mannen, en ekte idrettsutøver med nasjonal heltestatus i Norge. Vårt samarbeid med Ole passer perfekt i forhold til de verdiene Certina representerer, sier Certinas administrerende direktør, Adrian Bosshard, i en melding.

Hva samarbeidet går ut på og hvor penger det er snakk om opplyser ikke Certina og selskapet bak Swatch Group noe om. Selskapet er den første klokkeprodusenten skiskytteren som har vunnet 6 gull, 4 sølv og 1 bronse i ulike olympiske leker samarbeider med.

- Det er topp å kunne samarbeide med et velkjent urmerke som sponsor. Certina er det første urmerket jeg samarbeider med siden min karriere begynte i 1986. Merket er også velkjent og populært i mitt hjemland Norge, sier Bjørndalen selv.